Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-05@00:08:27 GMT

درخواست مهران رجبي براي پخش يک فيلم

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۱۴۲۴۵

درخواست مهران رجبي براي پخش يک فيلم

خبرگزاري آريا - مهران رجبي گفت: شايد پس از سال‌ها بد نباشد فيلم «بيدار شو آرزو» پخش شود تا هم مردم بهتر ماهيت زلزله را درک کنند و همچنين مردم چند استان زلزله‌زده کشورمان بدانند که اين اتفاق تنها براي آن‌ها رخ نداده است.
اين بازيگر سينما و تلويزيون سال 1382 پس از زلزله‌اي که در بم رخ داد به محل وقوع زلزله رفت تا در جريان همان مخروبه‌هايي که از اين حادثه باقي مانده بود، کيانوش عياري فيلم «بيدار شو آرزو» را بسازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او که اين روزها در سريال جديد اين کارگردان بازي مي‌کند در گفت‌وگويي با ايسنا درباره زلزله‌اي که شامگاه يکشنبه 21 آبان‌ماه در چند استان کشور رخ داده و نيز با اشاره به فيلم «بيدار شو آرزو» بيان کرد: به هر حال زلزله مثل صدمه جاني که به يک عزيز وارد مي‌شود ناخواسته است در حالي که هميشه براي عروسي و شادي از قبل برنامه‌ريزي و دعوت صورت مي‌گيرد اما براي عزا و همچنين زلزله که يک عزاي بزرگ است همه چيز ناخواسته پيش مي‌آيد.
وي با اشاره به اينکه در چنين موقعيت‌هايي سازمان‌ها بايد آمادگي لازم را داشته باشند که البته هر چقدر هم آمادگي وجود داشته باشد باز هم خسارت‌هايي که پيش مي‌آيد شرايط را طور ديگري رقم مي‌زند، افزود: زلزله اخير براي ايراني‌ها که انسان‌هايي عاطفي هستند و نگاه به آسمان دارند يک اتفاق تلخ است و مي‌بينيم همين چند روز قبل که عده‌اي از کشور عراق به زيارت سيدالشهدا (ع) به ايران بازگشتند و به همراه ديگر مردم در عزاي عمومي حضور داشتند، امروز عزادار از دست رفتن هموطناني در اثر زلزله هستند.
رجبي گفت: اين خبر شوکه‌کننده‌اي است که عده‌اي از هم وطنان‌مان از دست رفته يا زير آوار مانده‌اند، در حالي که دو روز قبل همين موقع عده‌اي زنده و سالم بودند و امروز براي خيلي‌ها زندگي يا تمام شده يا با دوراني پر از رنج و غم آغاز شده است.
اين بازيگر با بيان اينکه حتي اگر تصوير آنچه گفته شد در فيلم ديده شود تلخ و دردناک است، ادامه داد:‌ جا دارد فيلم «بيدار شو آرزو» به کارگرداني کيانوش عياري در همين شب‌ها از تلويزيون پخش شود آن هم نه به خاطر اينکه فيلمي ساخته شده و هنوز کسي آن را نديده است بلکه به اين دليل که مردم ماهيت زلزله را بهتر درک کنند و خدمات و پشتيباني‌هاي مردمي مضاعف شود. توصيه مي‌کنم اين اتفاق حتما بيفتد چون هم يادي از درگذشتگان زلزله بم خواهد شد و هم مردم کرمانشاه و ايلام و ديگر استان‌هاي زلزله زده خواهند دانست که اين اتفاق پيش از اين هم رخ داده و در فقداني که پيش آمده همه مردم همدرد و شريک هستند.
وي همچنين تأکيد کرد: پخش فيلمي همچون «بيدار شو آرزو» يا ديگر فيلم‌هايي که در رابطه با زلزله ساخته شده‌اند تغيير نگرشي را براي همه مردم در ساخت و ساز خانه‌هايشان بوجود مي‌آورد تا لااقل براي محل زندگي خود به گونه‌اي ديگر عمل کنيم و مسئولان هم تلاش کنند آمادگي خود را بيشتر کنند، به همين دليل با وجود تلخي زيادي که ممکن است اين گونه فيلم‌ها داشته باشند اما ديدن آن‌ها ارزش دارد.
رجبي در پايان درباره اينکه بعد از زلزله بم به آن شهر رفته است يا خير؟ گفت: بعد از آن حادثه دو بار به بم رفتم و تغييرات زيادي در شهر ديده مي‌شود چون هنگامي که ما رفتيم يک هفته از زلزله بم گذشته بود و شهر در شرايطي بحراني بود، حتي يادم مي‌آيد توانستيم کسي را هم نجات دهيم که آن هم بخاطر حساسيت بوم صدابرداري بود. حيواني را هم از زير آوار پيدا کرديم که همان حيوان در فيلم استفاده شد.
او افزود: ما «بيدار شو آرزو» را در شرايط سختي ساختيم چرا که وقتي براي توليد يک فيلم به شهر ديگري مي‌رويم معمولا در زمان استراحت به فروشگاه و پارک و جاهاي مختلف مي‌رويم اما در بم چنين چيزي وجود نداشت و غروب که مي‌شد مردم به چادرهاي خود مي‌رفتند و غم جانکاه از دست دادن عزيزانشان و فاجعه رخ داده تمام شهر را پُر مي‌کرد.
فيلم «بيدارشو آرزو» که در سال 82 پس از زلزله بم با بازي بهناز جعفري و مهران رجبي ساخته شد، درباره معلم جواني است که در يکي از روستاهاي نزديک بم زندگي مي‌کند، صبح زلزله خود را از زير آوار بيرون مي‌کشد و مي‌بيند همه اهالي روستا زير آوار مانده‌اند، پس پاي پياده به سمت بم راه مي‌افتد، اما در بم با صحنه‌هاي مهيب‌تري برخورد مي‌کند و ناچار براي کمک در شهر مي‌ماند.
انتهاي پيام

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۱۴۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویژگی یک استاد نمونه، همیشه شاگرد خوب بودن است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از همدان، پیمان رجبی عضو هئیت علمی دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان همدان به مناسبت بزرگداشت روز معلم و گرامی‌داشت مقام استاد با خبرنگار استانی ایسکانیوز به مصاحبه‌ پرداخت و گفت: ما روز معلم و گرامی‌داشت مقام استاد و یاد و خاطره‌ی استاد شهید آیت‌الله مرتضی مطهری را زنده نگه می‌داریم، تمامی خاطرات بنده در طی چندین سال تدریس همه‌اش شیرین بوده‌ است و اصلا خاطره تلخی نداشتیم، خدا را شاکرم که لحظات خوبی را همراه با دانشجویان عزیزمان در مقاطع مختلف دکتری و ارشد و... داشته‌ایم.

رجبی با گریزی به فرمایشات مقام معظم رهبری اذعان کرد: مقام معظم رهبری جمله ای دارند که می‌فرمایند: دست توانای معلم است که چشم انداز آینده ما را ترسیم می‌کند، اگر می‌بینید که امیرمؤمنان(ع) می‌فرماید: (من علمنی حرفاً فقد صیرنی عبداً؛ هرکس چیزی به من بیاموزد، مرا غلام خویش کرده است.) این بیان برای ما درس است تا معلمان، قدر خود را بدانند و تشخیص دهند که چقدر، وجود آنها در سرنوشت یک ملت مؤثر است.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی همدان خاطر نشان کرد: ما همیشه در حال یادگیری هستیم، من به عنوان یک استاد هر زمانی سرکلاس باشم به دانشجوها میگم که قرار نیست تدریس بنده به صورت یک طرفه با شما درمیان گذاشته شود، قرار هست من هم از شما مطالب بسیاری یاد بگیرم و این امر دو طرفه است.

وی افزود: در درجه اول یک استاد باید با دانشجویان صمیمی باشد و صحبت‌هایشان را درک کند، مخصوصا نسل جدیدی که به هر دلیلی با تفکراتی فراتر و متفاوت‌تر از گذشته قدم به عرصه تحصیل گذاشتند، هر چقدر ارتباط ما با دانشجویان بهتر باشد، شرایط تحصیل برای دانشجوها تسهیل‌تر می‌شود و دانشجویان می‌توانند بدون استرس و راحت و با رغبت فراوان در کلاس‌ها شرکت کنند و از همه مهم‌تر اظهار نظر کنند، بنده همیشه به دانشجویان خودم اجازه آزاد بودن در بیان نظراتشان را داده‌ام و همیشه شنوای اظهار نظر آن‌ها هستم، حتی اگر نظرشان مخالف باشد یا مبنای علمی نداشته باشد.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی همدان گفت: با وجود شرایط فعلی مخصوصا در دانشگاه آزاد اسلامی از جمله مباحث مربوط به مسائل معیشتی، مسائل رفاهی، مسائل علمی و ارتقا اساتید در دانشگاه آزاد اسلامی اگر به گذشته برگردم به دلیل علاقه‌مند بودن به معلمی، باز همین مسیر زندگی را انتخاب می‌کردم.

پیمان رجبی گفت: در سال های اخیر نگاه های مثبتی همیشه برای اساتید بوده‌ است منتها با توجه به فاصله‌ای که در بحث معیشت و حقوق و دستمزد اساتید زحمتکش دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه‌های دولتی وجود دارد، قطعا یک مقداری این اختلافات و این فاصله‌ها که زیادتر هم می‌شود همه چیز را از حالت انصاف و اعتدال خارج می‌کند و می‌توان گفت که تبعیض‌هایی که بین دستگاه‌ها وجود دارد روز به روز بیشتر خواهند شد، دستگاهی که هست منظورم دانشگاه‌های دولتی با دانشگاه آزاد اسلامی است، هرچند که دانشگاه آزاد اسلامی متکی بر فقط شهریه دانشجو و مباحث مربوط به برخی از درآمدهای غیر شهریه‌ای است و مثل دانشگاه‌های دولتی به شیر نفت وصل نیستند که مستقیما از جیب دولت بخواهند دریافت هزینه داشته باشند ولی خب همان زحمت را که اساتید در دانشگاه آزاد اسلامی می‌کشند اساتید دانشگاه‌های دولتی هم می‌کشند و حتی چندین برابر زحمت اساتید در دانشگاه آزاد اسلامی بیشتر است انشالله دانشگاه بتواند که شرایطی را به وجود آورد که این فاصله کمتر شود.

رجبی اشاره کرد: فرهنگ‌سازی و معلمی اصلا یک رکن فرهنگ‌ساز جامعه ما است. از معلمی که در پیش دبستانی دارد زحمت می‌کشد و مربی‌ایی که آنجا هست تا آموزگاران عزیز در دبستان، دبیران در دوره اول و دوم متوسطه و اساتید گرامی در مقاطع مختلف تحصیلی در دانشگاه، جامعه را و در واقع انسان‌ها را می‌سازند و نقش بسیار بسیار پررنگی در به وجود آوردن فرهنگ‌های خوب و فرهنگ‌های غنی دارند، الحمدالله از دیرباز کشور ما با تمدن چندین هزار ساله و همینطور با مبانی اصیل اسلامی و با توجه به شرایطی که در جامعه ما و ارزش‌هایی که برای ما از احترام بسیار بالایی برخوردار هست و مباحثی که در قرآن کریم ما در خصوص فرهنگ سازی بهش پرداخته شده‌است، هرچند که حالا رسانه و سازمان‌های دیگه و خود نهاد خانواده هم هست ولی قطعا معلم های ما در این زمینه نقش بسیار بسیار مهم دارند.


استاد دانشگاه گفت: تا آنجایی که برای بنده شرایطش فراهم باشد چه دانشجویان پسر چه دانشجویان دختر را راهنمایی می‌کنم حالا گاهی اوقات خارج از ساعات کلاسی یا به صورت پیام در شبکه‌های اجتماعی که برای بنده حقیر می‌فرستند یا به صورت حضوری مباحثی را مطرح می‌کنند، گاهی اوقات مشورت‌هایی خواهند داشت در خصوص ادامه تحصیل، انتخاب رشته تحصیلی در مقاطع بالاتر و همینطور حتی گاهی اوقات در خصوص بحث ازدواج شده در حد توان و بضاعت فکری و تجربه کاری خودم مباحثی رو خدمت دوستان مطرح کردم.

وی اضافه کرد: هر شغلی دشواری‌ها و سختی‌های خاص خودش را دارد یکی اینکه شما باید اول مجهز باشید از نظر توانمندی علمی، نحوه‌ی تعامل و برخورد با دانشجو، فهمیدن دانشجو و... شما به عنوان یک استاد هم باید روانشناس باشید هم باید مشاور باشید هم باید متخصص باشید هم باید پدر یا برادر باشید و به قول معروف در کل انسان تاثیرگذاری باشید و آن ارتباط‌هایی که دارید انجام می‌دهید بایست یک مبنای منطقی و درستی را داشته باشند، باید برای مطالعات مباحث تخصصی وقت بیشتری گذاشته شود.

رجبی تصریح کرد: توکل بر خدا و عشق و علاقه به کار و عشق و علاقه‌ای که به نسل جوان هست مهمترین نکته اصلی استمرار ما در این مسیر است، طبق نظرسنجی‌هایی که انجام می‌شود توسط دانشگاه نسبت به بنده حقیر و بقیه اساتید و همینطور لطف و محبتی که دانشجویان نسبت به ما دارند اکثریت قریب به اتفاق بچه‌ها نظر مساعد و خوبی را نسبت به بنده حقیر داشته‌اند.

رجبی بیان کرد: گاهی اوقات خلاقیت هایی که برای معلم‌ها وجود دارد، دست خود معلم ها یا اساتید است، منتها در تصمیم گیری‌هایی که در سطوح بالاتر مدیریتی گرفته می‌شود نقش معلم‌ها باید دیده شود. مثلا در حوزه آموزش و پرورش به نظر من معلم‌ها بهتر است که مدیرشان را خودشان انتخاب کنند یا مثلا رئیس یک ناحیه یا اداره آموزش و پرورشی را خود معلم‌ها انتخاب کنند، ای کاش شرایطی فراهم می‌شد که اساتید خودشان به اتفاق از بین دو، سه یا چند نفر از همکاران بتوانند یک رئیس انتخاب کنند و به قابلیت‌ها، توانمندی‌ها، ظرفیت‌ها و سایر موارد توجه کنند.

وی افزود: باید اذعان کنم گاهی اوقات بعضی از مدیرانی که برای آموزش و پرورش یا برای دانشگاه‌های ما از طرف مسئولین بالادستی به کار گمارده می‌شوند مناسب این جایگاه نیستند.

رجبی در پایان اشاره کرد: دانشجو موتور محرکه کشور هست و وقتی که متعهد، متخصص و توانمند و علاقه‌مند به فراگیری موضوعات روز دنیا خودش را نشان دهد و خودش را بعد از اینکه انشالله فارغ التحصیل می‌شود در بحث کار، تولید، ثروت و... نشان دهد و در امر انسان سازی، جامعه سازی و رشد و تعالی کشور خودش و خانواده خودش شرکت کند، همیشه بانی برگ برنده ما می‌شود، حالا افرادی که ممکن است بنا به دلایلی هدفی را درست و حسابی ترسیم نکرده باشند خب این انتقاد به آن‌ها وارد هست که وقتی کسی می‌خواهد بدون هدف وارد عرصه علم و دانش مخصوصاً دانشگاه شود چه دخترش چه پسرش، قطعا با چالش هایی روبرو خواهد شد و در خصوص دانشگاه هم پیشنهاد ما این است که انشالله به روزترین رشته‌های دانشگاهی با شرایط مناسب برای فراگیری علم و دانش که الحمدالله در اکثر دانشگاه‌های ما فراوان هست ایجاد شود تا دانشجو از همه امکانات دانشگاه بهره ببرد و بتواند به درستی مهارت آموزی کند.

خبرنگار: مینا سلطانیان‌دانا
انتهای خبر/

کد خبر: 1224297 برچسب‌ها دانشگاه آزاد همدان دانشگاه آزاد اسلامی همدان

دیگر خبرها

  • ویژگی یک استاد نمونه، همیشه شاگرد خوب بودن است
  • دانشجویان در آمریکا و اروپا بیداری افکار عمومی را رقم زدند
  • گواردیولا: بایرن مونیخ را خیلی دوست دارم و آرزو می‌کنم به زودی سرمربی خود را پیدا کند
  • مربی اشتوتگارت: آرزو می‌کنم به رئال برخورد کنیم
  • ببینید | آب‌گرفتگی معابر عشق‌آباد خراسان‌جنوبی و درخواست کمک توسط مردم
  • مردم در دور دوم انتخابات مجلس نیز حضوری پرشور داشته باشند
  • جنبش دانشجویان در آمریکا نشانگر بیدار شدن مردم دنیاست
  • دیدار مدیرکل ارتباطات مردمی قوه قضاییه با مردم هرمزگان
  • جشن برآورده شدن آرزو‌های ایتام و محسنین در بهشهر
  • انتخاب دو روستای اردبیل به عنوان روستای «دوستدار کتاب» در کشور